Bicieixam – Gimcana cultural en bici 13 de Junio

Foros Actividades Quedadas Bicieixam – Gimcana cultural en bici 13 de Junio

  • Este debate está vacío.
  • Post
    Anónimo
    Inactivo
    Activitat per fer en grups de 3 o 4 persones (si no tens grup t’el fan)

    Divendres 13 – 20h amb inscripció

    http://bacc.cat/bicibcn2014/bicieixam/

    El Bicieixam – Gimcana cultural en bici es realitzarà el divendres 13 de juny a les 20 hores i tindrà com a punt d’inici i final el Moll de Bosch i Alsina de Barcelona.

    Les inscripcions són gratuïtes. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 12 de juny a les 23.59 hores. Aquesta activitat està pensada per ser feta en grups de 3 o 4 persones. En cas que sigueu una o dues, us podeu inscriure i us adjudicarem un grup amb d’altres persones que també s’inscriguin individualment o en parella.

    espaibici_logoEn completar el Bicieixam emporta’t de regal un buff de bicicletes per gentilesa d’espaibici, una bossa i una xapa!

    A més, durant la realització del Bicieixam podràs passar-te per La Cremona Barcelona (c/Sant Pere més baix, 14) a fer un tastet de gelat o orxata, i també per The dog is hot (c/Joaquim Costa, 47) on et regalaran la beguda per la compra de qualsevol entrepà.

    Inscripcions al Bicieixam https://docs.google.com/a/bacc.cat/forms/d/1qbPHoQvTl6TXUXSsn3SySyuRi3Zltvn59GmhwMDzGu4/viewform

    [img]http://bacc.cat/wp-content/uploads/2014/05/Bici-Port-Vell-640×426.jpg[/img]

    En el punt d’inici del Bicieixam (Moll de Bosch i Alsina, Barcelona) hi haurà instal·lat un stand del BACC on es formalitzarà la inscripció (prèviament realitzada) el mateix dia 13 de juny de 19.45 a 20.15 hores. Es rebrà una butlleta de participació per equip i unes instruccions amb les proves a realitzar. El moment d’inici i sortida dels participants el marcarà l’organització. Un cop es torni al punt d’inici i s’hagi completat correctament l’activitat, cada participant rebrà l’obsequi.

    La participació en aquesta activitat queda limitada a majors de 16 anys.

    Es recomana l’ús del casc i de guants. Serà obligatori l’ús de llums davantera i posterior a la bicicleta.

    El disseny dels itineraris segueix les normes de seguretat viària, de manera que caldrà seguir les indicacions de la butlleta i complir amb l’ordenança de circulació de bicicletes de l’Ajuntament de Barcelona. No es tracta d’una competició esportiva, ni es té en compte el temps de realització de l’activitat.

  • Debes estar registrado para responder a este debate.